Choď na obsah Choď na menu
 


ŠUNGIT - prírodné bohatstvo

 

ŠUNGIT

Používa sa na prípravu biologicky aktívnej vody - z vody absorbuje ťažké kovy, železité prísady, organické zlúčeniny, mikróby, baktérie, chlór, dusičnany. Obohacuje vodu stopovými prvkami, čistí ju a dezinfikuje. Kameň sa môže opakovane používať a neskôr regenerovať. Voda je vhodná na pitie, varenie, pre zvieratá, na zalievanie rastlín. Voda pripravené šungitom ma liečivé účinky na organizmus, či pokožku. Dodávam aj s návodom na použitie - prípravu vody.

Karélia – oblasť, nachádzajúca sa na severozápade Ruska. Je to jediné miesto na Zemi, ktoré je zásobárňou čierneho kameňa s tajomným názvom - šungit. Ostatne, na šungite je tajomné všetko: štruktúra, zloženie, doba vzniku, záhadný pôvod, fyzikálne a chemické vlastnosti aj spektrum využitia.

Účinky:
Žijeme vo svete plnom škodlivých žiarení, ktoré sú neviditeľné, no na všetkom organickom zanechávajú negatívne stopy. Je to doba stresu, kedy sme viac nervózni, bez nálady, unavení, chorí či malátni. Skúšky mnohých vedcov jednoznačne dokázali, že šungit vytvára vo svojej blízkosti akýsi ochranný štít.
Chráni nás nielen pred vplyvom škodlivých elektromagnetických žiarení, ale aj patogénnych zón. Pomáha pri liečbe ochorení. Je to kameň, ktorý do seba pohlcuje všetko negatívne, škodlivé a zlé. Sústreďuje sa na obnovu všetkého dobrého, užitočného, vyžaruje liečivú energiu, odstraňuje únavu, a hlavne zvyšuje celkovú imunitu organizmu, teda nášho tela, aj tela zvierat či rastlín. Skúšky zároveň dokázali, že tento kameň vytvára ochranný štít, v ktorom je eliminované negatívne žiarenie. Čiže slúži nielen na ochranu, ale aj spoľahlivý boj.

Šungit a voda:
Vďaka svojim absorpčným, katalytickým a baktericídnym schopnostiam šungit čistí vodu takmer od všetkých organických prímesí vrátane ropných produktov a zlúčenín obsahujúcich chlór, dusičnany a amoniak; od mnohých kovov a nekovov; ničí vibriá cholery, streptokoky, iné baktérie a mikroorganizmy; plní funkciu deštruktéra, ktorý z energetickej pamäti vody odstraňuje informáciu o látkach, ktoré sa v nej predtým nachádzali, mení jej energeticko-informačnú štruktúru; obohacuje vodu stopovými prvkami dôležitými pre organizmus. Voda je neodmysliteľnou súčasťou človeka.

Vieme, že naše telo sa skladá zo 70%, naša mozgová kôra oboch hemisfér potrebuje 85% vody a samotná krv obsahuje viac ako 80% tejto tekutiny. Preto je dôležité nielen to či pijeme, koľko pijeme, ale hlavne čo pijeme. Šungit robí s vodou zázraky. Stačí, ak jeho zrnká vysypeme do džbánu s necháme na ňu pár hodín pôsobiť. Najprv sa prejavia dezinfekčné a detoxikačné účinky a neskôr sa voda „zmení“. Je obohatená stopovými prvkami, má zmenenú energoinformačnú štruktúru.

Používateľa nabíja energiou, aktivuje, pomáha pri liečení alergií, cukrovke, gastritídach, chorobách žalúdka, pečene, obličiek a iných. Šungitové úlomky sú určené pre prípravu biologicky aktívne pitnej vody, obohacuje vodu stopovými prvkami, čistí ju a dezinfikuje.

Absorbuje a odstraňuje z vody ťažké kovy, železité prísady, organické zlúčeniny, mikróby. Pomáha liečiť najrôznejšie ochorenia, má protizápalové účinky, tlmí bolesti, pomáha obnoviť imunitný a energetický stav pri syndróme chronickej únavy, je nápomocná ochrane pred vznikom a rozvojom arteriosklerózy, zmierňuje následky otráv. Využíva sa na kloktanie, vyplachovanie úst a nosa pri angínach, paradentóze a nádche. Šungitová voda obnovuje mladosť a krásu pleti. Každodenným umývaním sa zvyšuje elasticita a tonus pleti, miznú drobné vrásky, šúpanie pokožky, opuchy, zápaly kože, urýchľuje regeneráciu tkanív.

Ponúkam ŠUNGIT - prírodný kameň - balenie 150 g - . Objednať si možno na: ferdikzpo@gmail.com.  150g - 7.-Euro + poštovné podľa taríf Slovenskej pošty. Dodávam aj s návodom na použitie - prípravu vody.